Emre BAYLAN/ANTALYA, () - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, Düden Park'ta 1867 metrekarelik alanda oluşturduğu kaykay pistinin açılışının gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, "Kürsüye gelirken bir anne 'Sağ ol, çocuklarımızı sokaklarda tehlikeden kurtardın' dedi. Bu projenin en önemli getirisi budur" diye konuştu.
Büyükşehir Belediyesi, Düden Parkı içinde 1,5 milyon TL'ye mal olan uluslararası standartlara sahip kaykay pistinin açılışını gerçekleştirdi. Açılışta kaykay, paten gibi sporlara ilgi duyan çok sayıda gencin yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen ve Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek de yer aldı.
MALİYETİ 1,5 MİLYON TL
Açılışta konuşan Başkan Akaydın, küçük dokunuşlarla Antalya'yı daha yaşanabilir bir kent haline getirmeye çalıştıklarını söyledi. Başkan Akaydın, bununla birlikte tamamı yağış, nem, rüzgar ve aşınmaya karşı dayanıklı malzemeden yapılan pistin küçük bir dokunuş olmadığını, toplam maliyetinin 1,5 milyon TL'yi bulduğunu söyledi.
Mustafa Akaydın, "Ama daha da önemlisi kürsüye gelirken bir anne, 'Sağ ol, çocuklarımızı sokaklarda tehlikeden kurtardın' dedi. Bu projenin en önemli getirisi budur" diye konuştu. Açılış paten, kaykay ve bisiklet gösterisiyle sona erdi. (FOTOĞRAFLI)