ANTALYA'da son kararname ile merkeze alınan eski İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, görevini Cemil Tonbul'a devretti.
Uncalı Hizmet Binası toplantı salonunda gerçekleşen devir teslim töreninde emniyet müdür yardımcıları ve birim amirleri hazır bulundu. Mustafa Sağlam, yerine gelen Tonbul'a, Antalya İl Emniyet Müdürlüğü forsunu takdim etti.
Törende kısa konuşma yapan Sağlam, "Ülkemizin vitrini olan Antalyamızda içimizdeki heyecanı kaybetmeden hizmet ettiğimiz süre içerisinde gönüllerde iz bırakmaya çalıştık. Sayın Cemil Tonbul'a yeni görevinde başarılar diliyor, Antalya'da görev yapan tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.
Görevi Sağlam'dan devralan Cemil Tonbul da "Antalyamız, ülkemiz adına önemli bir vitrin. Bütün arkadaşlarımızın azami derecede gayret ve emekleri ile daha huzurlu ve güvenli bir Antalya için tüm gücümüzle çalışacağız. Bu onurlu görevi devralırken, Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam'a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Antalyalılar adına teşekkür ediyor, kendisine bundan sonraki görevinde başarı ve mutluluk temenni ediyorum" diye konuştu.
Mustafa Sağlam'a emniyet binasından ayrılırken kapıya kadar eşlik eden Cemil Tonbul, bugün itibariyle yeni görevine başlamış oldu.