MUŞ'ta hayvancılık yapan 40 yaşındaki Cihat Şenerman, doğum sonrası annesi ölen kuzuyu bireronla besliyor. 'Zeytin' adı verilen kuzunun tüm ihtiyaçlarını karşıladıklarını belirten Şenerman, "Zeytin'e anne özlemi yaşatmayacağız" dedi.
Merkez Sütlüce Köyü'nde oturan evli ve 3 çocuk babası Cihat Şenerman, doğum sonrası annesi ölen kuzunun aç kalmaması için çözümü evde biberonla bakımda buldu. Bir hafta önce dünyaya gelen 'Zeytin'i ahırda emzirecek koyun olmayınca eve götürdüğünü belirten Şenerman, artık dört çocuğunun olduğunu söyledi. Kuzunun altını bezlediklerini ve onu evde banyo yaptırıp sobanın yanında kuruttuklarını ifade eden Cihat Şenerman, "Zeytin evimize renk kattı. Çocuklarımızın ve eşimle benim neşe kaynağımız oldu. Sanki evimize dördüncü bir çocuk gelmiş gibi. Onu çok seviyoruz, o da bizleri seviyor ama büyüyünce diğer kuzular gibi ahıra koyacağız" diye konuştu.
Evin en büyük çocuğu 15 yaşındaki Semih Şenerman, 'Zeytin'in en iyi arkadaşının 1.5 yaşındaki kardeşi Umre olduğunu belirtti.