YOZGAT 1. Amatör Küme'ye dahil Yozgat Köy Hizmetlerispor ile Şefaatli Belediyespor arasında oynanan maçın bitiminden sonra futbolcular arasında çıkan tartışma arbedeye dönüştü. Yenilen rakip takımın seyircilerinin sahaya inmesi sonucu ev sahibi takımın iki oyuncusu kafalarına ve vücutlarının çeşitli yerlerine aldıkları sopa derbeleri sonucu yaralanıp, ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Yozgat Bozok Stdadı Dış Saha'da oynanan ve şampiyonluğu etkileyen maçın 90 dakikası 2-1 Yozgat Köy Hizmetlerispor takımının üstünlüğü ile sonuçlandı. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte sevinmeye başlayan ev sahibi ekibin futbolcularına rakip takım futbolcuları tepki gösterdi. Her iki takım futbolcuları arasında çıkan tartışma, konuk ekibin taraftarlarının sahaya girmesiyle arbedeye dönüştü. Bu sırada konuk ekibin futbolcuları ile birlikte ellerinde sopa bulunan taraftarları saha içerisinde ev sahibi ekibin futbolcularını kovalayıp, yakaladıklarını dövmeye başladı. Arada kalan ev sahibi ekibin futbolcularından Sefa Akgül ile Asım Doğru, kafalarına ve vücutlarının çeşitli bölgelerine aldıkları sopa derbeleri sonucu yaralandı.

Polis, maçın oynandığı saha kapılarının kilitli olması nedeniyle olaylara geç müdahalede bulunabildi. Daha sonra konuk ekibin futbolcuları ile ev sahibi ekibin futbolcuları polis tarafından ayrılıp, soyunma odalarına gönderildi. Saha içerisine alınan ambulansta yaralı sporcular müdahale edildikten sonra hastaneye kaldırıldı.

 

HG (AY/) (FOTOĞRAFLI)