Yüksel BALCI/ÖDEMİŞ (İzmir), () - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun giydiği için eleştirilmesine yol açan 400 liralık gömleği yapan, İzmir’in Ödemiş İlçesi’ndeki L. Arslan Tekstil’le, Almanya’nın Hamburg kentindeki mağazalar zinciri Duke Of Dunken arasında 150 bin gömleğin satış sözleşmesi imzalandı.
Türk ortağı Volkan Gürel’le Ödemiş’e gelen Duke Of Dunken’ın sahibi Peter Kapp, L. Arslan Tekstil’in sahibi Levent Arslan’la tanıştı, fabrikada üretilen erkek gömleklerini inceledi. Gömlekleri beğendiğini söyleyen Peter Kapp, ilk etapta 150 bin erkek gömleği satın almak için Levent Arslan’la sözleşme imzaladı.
Duke Of Dunken Mağazalar Zinciri’yle ilk kez çalıştıklarını belirten Levent Aslan “Almanya, Hollanda, İtalya, Yunanistan gibi bir çok Avrupa ülkesinde satılan gömlekleri kendi markalarıyla yapıp ihraç ediyoruz. İlk kez çalıştığımız Duke Of Dunken Mağazalar Zinciri için ilk etepta 150 bin gömlek satış sözleşmesi imzaladık. Gömlekleri 75 çalışanımızla bir an önce yapıp göndereceğiz. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na hediye olarak gönderdiğimiz gömlekleri de İtalyan Conteof Florence markasıyla yapmıştık” dedi.

YB(İÖ/AK) (FOTOĞRAFLI)