Hakan ÇELİKBAŞ/SAMSUN, () - SAMSUN'da 25 yaşındaki Eray Milli, aynı işyerinde çalıştığı ve 2 yıldır arkadaş olduğu 22 yaşındaki Nagihan Ünyeli'ye Alışveriş Merkezi'ndeki işyerinin önünde diz çökerek, çalan müzik eşliğinde sürpriz evlenme teklifi yaptı. Şaşıran Nagihan Ünyeli teklifi kabul etti.
Samsun'un aynı firmanın iki farklı şubesinde çalışan Eray Milli ile Nagihan Ünyeli tanışarak arkadaş oldu. Arkadaşlıkları zamanla ilerleyerek birbirine aşık oldu. Eray Milli, kız arkadaşına evlenme teklifi yapmaya karar verdi. Bugün bir Alışveriş Merkezi'nde çalıştığı işyerinden izin alan Eray Milli, kiraladığı müzisyenleri sevdiği kızın çalıştığı işyerinin önüne gönderip müzik çaldırmaya başladı. Daha sonra nişan yüzüğü ve çiçeklerle işyerinin önüne gelen Eray Milli, diz çökerek Nagihan Ünyeli'yi arkadaşlarının dışarı çıkartmasını bekledi.
Gördüğü manzara karşısında şaşkına dönen Nagihan Ünyeli, diz çökerek kendisine evlenme teklif yapan Eray Milli'nin teklifini kabul etti. Bunun üzerine Milli yanında getirdiği nişan yüzüğünü sevdiği kızın parmağına taktı. Bu sırada işyerinin etrafında toplanan vatandaşlar ve damat adayının yakınları da bu manzarayı alkışladı. Çift dans ettikten sonra birbirini öptü. 2 yıldır birlikte olduklarını ve evlenme teklifini sevdiği kızın kabul etmesini beklediğıini söyleyen Eray Milli, teklifinin kabul edilmesinin ardından, "Çok şükür evlenme teklifimi kabul etti. İlk adımımızı attık. İnşallah evlenip yuvamızı da kurarız" dedi.
Çok ilginç bir evlenme teklifi aldığını söyleyen Nagihan Ünyeli ise, "Çok şaşırdım. Böyle birşey beklemiyordum. Onu çok sevdiğim için evlenme teklifini kabul ettim. Mutluyum" diye konuştu.

HÇ(MS/AAA) (FOTOĞRAFLI)