ŞİŞLİ Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül hayatını anlattığı 'Ne bir eksik, ne bir fazla' adlı kitabının imza gününü gerçekleştirdi. Bakırköy'de bir alışveriş merkezi içindeki bir kitap evinde gerçekleşen imza gününe çok sayıda vatandaş katıldı. Sarıgül gelmeden saatler önce uzun kuyruklar oluştu. Sarıgül'ün gelişiyle birlikte alışveriş merkezinin içinde 'Çare Sarıgül' sloganları atıldı. Çok sayıda vatandaş kitabı imzalatırken bazıları da Sarıgül'e hediyeler verdi. Zaman zaman da izdiham yaşandı. Bu durumlarda bizzat Sarıgül devreye girdi. İmza günü devam ederken bir ara yerinden kalkan Mustafa Sarıgül gazetecilere açıklamalarda bulundu.
"GİZLİ KAPAKLI OLMAMALI"
"Siyaset adamlarının hiçbir şeylerinin gizli kapaklı olmaması lazım" diyen Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, "Bilgi noksanlığının olmaması lazım. O nedenle 4 yıldan beri sürdürdüğümüz bir çalışma. Bugün yurttaşlarımızla buluştu. Yüzde yüz Sarıgül, ne bir eksik, ne bir fazla. Bu konuda emeğe geçenlere teşekkür ediyorum"dedi.
"CHP'NİN HER KADEMESİNDE GÖREV YAPTIM"
Sarıgül, "Özellikle genç arkadaşlarımızın bu kitabı okumalarını tavsiye ediyorum. Genç arkadaşlarımızın bu kitapla bütünleşmelerini arzu ediyorum. Özellikle basında görev yapan, basın emekçisi kardeşlerimin bu kitabı okumasını tavsiye ediyorum. Kitabı okuduğunuz zaman diyeceksiniz ki, 'Sarıgül başardı'. 'Biz de başarırız'. Kitaba baktığınız zaman diyeceksiniz ki, 'Türkiye'de sosyal demokrat bir kişi siyasetin her kademesinde görev yaparak geliyor'. O da Mustafa Sarıgül, Gençlik Kolu Başkanlığı var. CHP'nin her kademesinde görevi var. O kitapta da aynı zamanda da bir doğrultu tutarlılığı var" diye konuştu. Sarıgül'ün saat 14.00'de başlayan imza günü saat 18:00'e kadar sürecek.