ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde bulunan Hayate Hanım İlkokulu'ndan 1977 yılında mezun olan 17 kişi, 36 yıl sonra mezun oldukları okulda sınıf öğretmenleri Nursel Turhan ile bir araya geldi. Siyah önlük giyen mezun öğrenciler, öğrenci andını okuyarak geçmişe yolculuk yaptı.
Hayate Hanım İlkokulu'ndan 1977 yılında mezun olan 5-B sınıfının 17 öğrencisi, sınıf öğretmenleri emekli öğretmen 70 yaşındaki Nursel Turhan ile 36 yıl sonra mezun oldukları okulda bir araya geldi. Eşinin tayini nedeniyle Çanakkale'ye yerleşen Nursel Turhan, eski öğrencileriyle buluşmak için yıllar sonra Alanya'ya geldi. Okul bahçesinde toplanan öğrenciler, öğrencilik yıllarında olduğu gibi yine siyah önlük giydi, beyaz yakalık takarak sıra oldu. Hep birlikte öğrenci andını okuyan grup, daha sonra yoklama yaptı.
Yıllar sonra öğrencileri ile buluşmanın mutluluğunu yaşayan Nursel Turhan, "Bugün hayatımın en mutlu günlerinden biri. Öğrencilerimle yeniden bir arada olmak çok güzel. Bu organizasyonu düzenleyen herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Okul müdürü Halil Sevim ise Nursel Turhan'a ve eski öğrencilere sürpriz yaparak, 1977 yılına ait diploma örneklerini öğrencilere dağıttı.