Ergün TOS/FETHİYE (Muğla), () - MUĞLA'nın Fethiye İlçesi'nde Dünya Barış Günü'ne dikkat çekmek için AKUT Fethiye ekibi tarafından hazırlanan klip sosyal medyada ilgi gördü.
Fethiye'de yaptıkları başarılı arama kurtarma operasyonlarıyla dikkat çeken AKUT Fethiye Ekibi, Dünya Barış Günü'ne özel klip hazırladı. AKUT Fethiye Ofisi önünde gerçekleşen çekimlere, 9 AKUT gönüllüsü katıldı. Klipte ALS hastalığına dikkat çekmek için başlatılan ve tüm dünyayı saran buzlu su kovası kampanyasına da atıfta bulunuldu. Ancak AKUT Ekibi'nin kullandığı kovalardan buz yerine barış mesajlarının yazılı olduğu dövizler çıktı.
Ekip üyelerinin yan yana getirdiği dövizlerle 'Bugün 1 Eylül 2014 Dünya Barış Günü. AKUT Fethiye ekibi olarak tüm dünyaya barış, sağlık ve bilinçli yaşam istiyoruz. İnsanların sorunlarına çözüm aramanın bilinciyle ALS kampanyasına 200 TL destek veriyoruz. İnsanları barış içinde ve sağlıklı yaşamaya davet ediyoruz' yazısı oluşturuldu. AKUT Fethiye Ekibi'nin klibi sosyal medyada ilgi görürken, kısa sürede pek çok takipçi tarafından paylaşıldı.

FOTOĞRAFLI