AKP adayı ortalığı karıştırdı: "Senin sonun benim elimden olacak seni vuracağım"

AKP'li Şeyhoğlu hakkında, Gümüşhane Karşıyaka Mahallesi Muhtarı Arzu Ay'ı silahla vuracağına yönelik tehditten dolayı savcılığa suç duyurusunda bulunuldu. 

31 Mart seçimleri yaklaştıkça, belediye başkanlığına ve belediye meclis üyeliğine aday olanlarla ilgili haberler gelmeye devam ediyor.

Onlardan birisi de AKP Gümüşhane Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Adayı Münire Şeyhoğlu.

Şeyhoğlu hakkında, Gümüşhane Karşıyaka Mahallesi Muhtarı Arzu Ay'ı silahla vuracağına yönelik tehditten dolayı savcılığa suç duyurusunda bulunuldu. 

“SENİN SONUN BENİM ELİMDEN OLACAK, SENİ VURUCAM”

Tehdidin şahidi olan isim verdiği ifadede şunları kaydetti:

“Arzu Ay'ın muhtarlık ofisinde bulunduğumuz esnada kendi kullanmış olduğu telefonu sesinden tanıdığım Münire Şeyhoğlu aradı ve Arzu Ay telefonu bozuk olması nedeni ile hopörlerini açtığı için konuşmaya şahit oldum.

 

Konuşma sırasında Münire Şeyhoğlu telefonda 'benden ne istiyorsun beni neden şikayet ediyorsun, senin sonun benim elimden olacak, seni vurucam' dedi.

Arzu Ay ise Münire Hanıma 'neyle vuracaksın silahla mı vuracaksın' dedi. Münire Hanım da 'evet silahla vuracağım' dedi. Daha sonra da 'ben söylemedim ben söylediysem annemi s..sinler, yok eğer sen söylediysen senin anneni s..sinler' şeklinde hakaret içerikli sözler söyledi.

Arzu Ay da bu sözler sonrasında 'ben senin seviyene inmeyeceğim' dedi ve telefonu kapattı."