MUĞLA'nın Bodrum İlçesi Ak Parti Belediye Başkan Adayı eski Anavatan Partili olan Turgutreis eski Belediye Başkanı Server Ali Yazgan olarak açıklandı.
Ak Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, Bodrum'da katıldığı yerel bir televizyonun açık oturum programında, Ak Parti'nin Bodrum Belediye Başkan adayını açıkladı. Nihat Öztürk, Ak Parti'nin Bodrum İlçe Belediye Başkan adayı olarak Turgutreis Belediyesi eski Başkanı Server Ali Yazgan'ı duyurdu. Öztürk, "Bu yarışmada her arkadaşımız çok değerliydi ve çok emekleri geçti. Ak Parti'nin Bodrum ve Muğla'da çıkışını sürdüreceğine inanıyoruz ve Server Ali Yazgan'a güveniyoruz. Ak Parti olarak Muğla'daki oy oranımızı şu anda yüzde 39'lara çıkardık. Bodrum'da Ak Parti'yi hesaba katmayarak büyük hata yaptığını anlayacak. CHP'nin Muğla'nın kalesi olduğuna inananlar fena halde yanıldıklarını anlayacaklar" dedi.
İnşaat Mühendisi olan evli ve 1 çocuk babası 59 yaşındaki Ali Server Yazgan, ise Bodrum'un sorunlarını bildiğini belirterek, "Turgutreis'te iki dönem belediye başkanlığı yaptım. Bu nedenle belediyeciliği biliyorum. Bodrum'un sorunlarını ve çözüm yollarını da biliyorum. Somut proje ve hedeflerimizi hazırlayarak bu mücadeleye girdik. Sayın Başbakanımız ve partimizin desteği ile Bodrum'un bugüne kadar çözülemeyen sorunlarını en kısa zamanda çözeceğiz, projeleri meydanlarda teker teker anlatacağız" dedi.