SOYLU: 10 YILDA BAŞIMIZA SAYISIZ ÇORAP ÖRÜLMEK İSTENDİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Küçük Menderes turunda yerel seçimler öncesi partililerine moral verdi. Tire'de bir dizi ziyarette bulunan Soylu, Ödemiş'te cenaze namazına katıldı. Soylu, AK Parti Ödemiş İlçe Teşkilatı'nda partililerle buluştu. Süleyman Soylu, burada bir konuşma yaptı.

Türkiye'nin hayat standardının her geçen gün yükseldiğini belirten Soylu, "Bugün AB ülkelerinin birçoğu ile yarışır durumdayız. Bu rekabet Türkiye'deki istikrardan kaynaklanıyor. Türkiye istikrar ile yükseliyor. 2002'de AK Parti'nin iktidara geldiği günden beri başımıza sayısız çorap örülmek istendi. Ergenekon'u, Balyoz'u, Ay Işığı, kapatma davaları, Danıştay baskını, Hrant Dink ve Rahip Santoro cinayetleri ile AK Parti'yi durdurmak için her yolu denediler. Her seferinde millet cevabını verdi. İstikrarla büyüyen, yarına güvenle bakan Türkiye, lider ülke olma yolunda" dedi.

'TÜRKİYE, ARTIK PARASINI FAİZE DEĞİL HİZMETE AKITIYOR'

Türkiye'nin 2002'den beri parasını faize değil hizmete akıttığını söyleyen Soylu, Türkiye'nin Takrir-i Sükun Kanunu ile Dersim olayları ile 1960 ve 1980 darbeleri adeta lime lime edildiğini kaydetti. Soylu, "Aleviler bu topraklarda 1950-1960 dönemi ile bir de AK Parti döneminde kendilerini rahatça ifade edebildiler. Türkiye'de 2002'den beri özgürlükler sonuna kadar yaşanabiliyor. Şu an bir kaşık suda fırtına koparıyorlar. Bir tek insan 'AK Parti, insanların hayat tarzına müdahalede bulundu' diyemez. Herkes istediği gibi yaşamıştır, yaşamaktadır. Hizmette kabahat bulamayanlar böyle konularla suyu bulandırıyorlar. Türkiye'de herkesin yaşam tarzının, özgürlüklerin teminatı AK Parti'dir."

Süleyman Soylu, Demokrat Parti'den istifa ederek AK Parti'ye geçen Ödemişsspor'un eski başkanı İsmet Yalgın'a rozet taktı. Ödemiş Ziraat Odası'nı ziyaret eden Soylu, Kaymakçı Beldesi'ne geçti. Soylu, burada davul zurna eşliğinde karşılanırken tezahüratlar eşliğinde esnafları ziyaret etti.

Soylu, esnaf ziyaretinin ardından Beydağ'na geçti. AK Parti Beydağ İlçe Teşkilatı'nı ziyaret ederek Beydağ'da yaşanan sorunlarla ilgili bilgi alarak, yerel seçimler öncesi ilçe yönetiminden tüm kapıları çalmalarını ve herkesin elini sıkmalarını istedi.

Süleyman Soylu, Beydağ'ındaki temaslarının ardından Kiraz'a geçti. Kiraz'da partililere seslenen Soylu, daha sonra Bayındır'a hareket etti.

Yüksel BALCI/ ÖDEMİŞ(İzmir), ()