Elif DEMİRCİ/İZMİR, () - AK Parti İzmir Milletvekili Rıfat Sait'in twitter hesabı hacklendi. Hacklenen hesaptan, 'Soma'da 282 işçi kardeşimizin ölümünden sonra AKP'den istifa ediyorum. Vatandaşa yumruk atan bir herifin partisinde duramam. Katilsin Tayyip' yazılı tweet atıldı.
Daha önce de facebook hesabı hacklenerek kontör dolandırıcılığı yapılan AK Parti İzmir Milletvekili Rıfat Sait'in bu kez twitter hesabı hacklendi. Sait'in kapak fotoğrafının olduğu yere "Katilsin AKP katil. Havaalanı, kağıt meyve suyu, plastik fabrikası gibi bir sürü kurum ve kuruluşa ayda bir ya ada iki ayda bir iş sağlığı ya da iş güvenliği uzmanları gönderip denetliyorsunuz. Asıl tehlikeli ve ağır işleri hanginiz denetlediniz/ denetlettirdiniz. Katilsiniz onca şehidin, işçinin hesabını nasıl vereceksiniz? diye yazıldı. Ayrıca hesaptan 'Soma'da 282 işçi kardeşimizin ölümünden sonra AKP'den istifa ediyorum. Vatandaşa yumruk atan bir herifin partisinde duramam. Katilsin Tayyip' diye tweet atıldı.
Rıfat Sait, saat 04.00'e kadar hesabının açık olduğunu, kullandığını belirterek, "Uyurken saat 05.30'da telefonum çaldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar'ın danışmanları aradı ve twitter hesabının hacklendiğini söyledi. Tamamen kontrolü ellerine almışlar. Benim hesabımdan Başbakan'a hakaret ediyorlar, istifa ettiğimi söylüyorlar. Bir milletvekili olarak mağdurum. TİB Başkanı'nı arıyorum muhattap bulamıyorum. Yaklaşık bin kişinin böyle mağduriyeti varmış. Twitter'in avukatlarına ulaşamıyorum. Dava da açacağım" dedi.

ED(İÖ/SS) (FOTOĞRAFLI)