ÇANAKKALE Belediye Başkanlığı için AK Parti'den aday gösterilen AK Parti Çanakkale Milletvekili Av. Mehmet Daniş, feribot iskelesinde coşkulu bir şekilde karşılandı.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul'da dün Çanakkale Belediye Başkan adaylığını açıkladığı Milletvekili Av. Mehmet Daniş, karayoluyla İstanbul'dan Çanakkale'nin Eceabat İlçesi’ne geldi. Daniş, buradan da feribotla Çanakkale'ye geçti. Saat 21.30'da Çanakkale İskelesi’ne yanaşan feribottaki AK Parti'li aday Daniş'i denizde çok sayıda balıkçı teknesi, iskelede de kalabalık partili topluluğu karşıladı. Feribot iskeleye yanaşırken el sallayarak kendisini karşılayan kalabalığı selamlayan Daniş, feribottan indikten sonra, iskelede adeta izdiham yaşandı.
Daniş, Gestaş Feribot İskelesi'nden kalabalığın arasında yürüyerek çıktı ve iskele meydanında bir aracın üzerinden kendisini karşılayan kalabalığa seslendi. Daniş, "Nasıl ki 1915'te bu topraklarda bir destan yazıldı, nasıl ki Türkiye Cumhuriyeti'nin temelleri Çanakkale'de atıldı, el ele, omuz omuza, kadınıyla erkeğiyle, genciyle yaşlısıyla şimdi aynı duyarlılıkla, aynı hisle beraber 2015'e yürüyoruz" diye konuştu.
Kalabalık grup ise 'Çanakkale seninle gurur duyuyor', 'En büyük başkan bizim başkan' diye slogan atarak Daniş'e sevgi gösterisinde bulundu.