Ufuk AKTUĞ/İSKENDERUN (Hatay), () - HATAY'ın İskenderun Belediye Başkanı Ak Partili Seyfi Dingil, mağaza açılışında mankenlere "Öylesine simetrik duruyorsunuz ki sizi vitrin mankeni zannettim" dedi.
Mankenler Ece Gürsel ve Esra Serim, İskenderun'da The Paris Fashion House Moda Evi'nin açılışına katıldı. Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, iş adamları ve davetlilerin katılımıyla gerçekleşen açılışta Dingil, kurdeleyi kestikten sonra girdiği mağazada Gürsel ve Serim ile karşılaştı. Bir süre mankenleri izleyen Dingil, şaşkınlığını atarak, "Öylesine simetrik duruyorsunuz ki sizi vitrin manken zannettim" dedi. Şaşkınlığı gülüşmelere neden olan Başkan Dingil, Gürsel ve Serim ile tokalaşıp özür diledi.
Moda evini gezerek işletme sahibi Neslihan ve Mehmet Karadaş çiftinden bilgi alan Dingil, "Ünlü modacıların tasarım koleksiyonları ile İskenderun'da bir eksiklik daha giderildi. Daha önceleri farklı bir model için şehir dışına çıkardık. Artık buna gerek kalmadı" diye konuştu.
Açılışta mankenler Ece Gürsel ve Esra Serim, mağazanın Sapphire Kır Bahçesi'nde düzenlediği defilede podyuma çıkarak 2014 yılının gelinlik ve abiye modellerini tanıttı.

FOTOĞRAFLI