Arzu KAYA - Ünsal ÇAKIN/İSTANBUL, () AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Nimetullah Topu, 81 projesini açıkladı. Ataşehir'deki bir otelde düzenlenen basın toplantısına çok sayıda partilide katıldı. Topu'ya AK Parti İstanbul Milletvekili Erol Kaya da destek verdi.

İstanbul Milletvekili Erol Kaya, seçimlerde vatandaşların huzurlu bir şehir istediğini kaydetti. Kaya'dan sonra konuşma yapan Nimetullah Topu, Ataşehir'e hizmet vermek adına yeni bir sayfa açarak yeni projeleri hayata gerçekleştireceğini belirtti. Sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacaklarını söyleyen Topu, Ataşehir'in kurulduğu günden beri imar ve mülkiyet sorunları olduğunu ve belediye başkanı seçilmesi halinde 81 projeye yeni projeler de ilave ederek Ataşehir'in dünya ölçeğine yükseleceğini vurguladı.
30 bin finans çalışanının Ataşehir'e gelerek, Tokyo, New York gibi Ataşehir'in de bir finans merkezi olacağını ifade eden Topu, binlerce Ataşehirli gencin iş sahibi olacağını kaydetti. Nimetullah Topu, konuşmasının ardından eğitim, sağlık, ulaşım ve sosyal alanlarda olmak üzere 81 projesini tanıtıldı.

AK (MK) (FOTOĞRAF)