BURSA'da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün işbirliğiyle gerçekleştirilen Aile Eğitim Programı Eğitici Eğitimi sonunda başarılı olanlara sertifikaları verildi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün işbirliğiyle Aile Eğitim Programı Eğitici Eğitimi gerçekleştirildi. 27-30 Ocak tarihleri arasında Yunusemre Gençlik Merkezinde yapılan eğitime Yunusemre ve Osmangazi Gençlik Merkezinin lider ve yöneticileri ile İl Emniyet Müdürlüğü Yıldırım Çocuk Şube Bürosu memur ve yöneticileri katıldı. Eğitim sonunda başarılı olan 22 katılımcıya düzenlenen törenle sertifikaları verildi.
Törende konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, "Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzün yanısıra, Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Emniyet mensupları, Baro çalışanları ve İl Müftülüğünün ortak çalışmalarıyla ailelerimiz ve gençlerimizin sorunlarına çözüm üretmeliyiz. Eğer biz bunları yaparsak toplum huzurunu yakalamış oluruz." dedi. IA/(FK)(Fotoğraflı)