AFYONKARAHİSAR'da 2 gazeteci arka arkaya babasını ve annesini kaybetti. Gazeteci yazar Hüseyin Sarıaltın'ın babası Cihan Sarıaltın'ın vefat haberiyle üzülen Afyon basını, Sarıaltın'ın cenaze töreninde de Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği (AGD) Başkanı Mehmet Abdioğlulları'nın annesinin vefat haberini aldı.
Afyonkarahisar'da basın dünyası bir günde iki acı haber duydu. Hüseyin Sarıaltın'ın, bir süredir tedavi altında bulunan 77 yaşındaki babası Cihan Sarıaltın hayatını kaybetti. Sarıaltın'ın cenazesi, dün Dinar İlçesi'nde bulunan Ulu Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından ilçe mezarlığındaki aile kabristanına defnedildi. Sarıaltın'ın cenaze törenine Dinar Belediye Başkanı MHP'li Saffet Acar, Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Abdioğulları, basın mensupları ile akrabaları ve vatandaşlar katıldı.
İKİNCİ KARA HABER
Hüseyin Sarıaltın'ın babasının cenaze törenine katılmak için Dinar'a giden AGC Başkanı Mehmet Abdioğlulları, cenaze namazına dakikalar kala 74 yaşındaki annesi Mutahhare Abdioğulları'nın vefat ettiğini öğrendi. Mutahhare Abdioğulları'nın cenazesi, bugün Şuhut İlçesi'nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.