AFYONKARAHİSAR Emniyet Müdürlüğü'nde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi'nin müdür ve müdür yardımcısı görevlerinden alındı.
Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürü Harun Kıymazaslan, Bilgi İşlem Şube Müdürlüğü'ne, Müdür Yardımcısı Bayram Üçpınar ise Emir Komuta Kontrol Şubesi'ne atandı. Kıymazaslan ve Üçpınar'ın yerine ise henüz bir atama yapılmadı.
FACEBOOK'TAN MESAJ
Görevden alınan Bayram Üçpınar, sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta şu mesajı yazdı:
"Bugün itibariyle uzun yıllardan beri çalışmış olduğum Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü'ndeki görevimden, başka bir göreve atanmak üzere değerli büyüklerimin takdiriyle alındım... Alnım ak başım dik bir şekilde görevimi devrediyorum... Hep bu zamana kadar 'anılarayla' anılmak için çaba sarf eden bir yönetim anlayışım oldu. Çalışmış olduğum zaman zarfında benim için çok değerli ekip arkadaşlarımızla çok güzel işler yaptık. Buradan gerek Erzurum'da, gerek Edirne'de ve gerekse Afyon KOM Şube'deki çok değerli arkadaşlarımın hepsini çok seviyorum ve hepsine çok çok teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Hakkınızı helal edin. Hepinize selam ve saygılar sunuyorum."