Cem ULUCAN/AYDIN, () - AYDIN'da, yaşı küçük bir kızı rahatsız ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada 3 ay hapis cezasına çarptırılıp, cezası ertelenen 23 yaşındaki Y.S., adliye çıkışında yakındaki bir inşaattın 4'üncü katına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Bir anlık dalgınlığından yaralanan polis ekipleri tarafından yakalanıp gözaltına alınan ve başka suçtan hakkında kesinleşmiş 5 yıl hapis cezasının bulunduğu ortaya çıkan Y.S. cezaevine gönderildi.
Sevdiğini söylediği 17 yaşındaki M.A.'yı telefonla rahatsız ettiği gerekçesiyle hakkında Aydın 2'nci Sulh Ceza Mahkemesi'nde açılan davaya katılan Y.S., 3 ay hapis cezasına çarptırıldı. Cezası ertelenen Y.S., adliyeden ayrıldıktan dakikalar sonra, bugün saat 14.30 sıralarında, 300 metre mesafedeki bir inşaatın 4'üncü katına çıkarak intihara teşebbüs etti. Mesudiye Mahallesi Çankaya Caddesi üzerindeki inşaatın 4'üncü katındaki Y.S.'yi görenler durumu polise ve itfaiyeye bildirdi. Binanın önüne gelen itfaiye ekipleri hava yastığı açtı. Polis ekipleri de Y.S.'yi aşağı inmesi için ikna etmeye çalıştı, ancak olumlu sonuç alamadı. Yaklaşık 2 saat sonra, bir anlık dalgınlığını fırsat bilen polis ekipleri, Y.S.'yi yakaladı.
KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI ÇIKTI
Gözaltına alınarak Efeler Polis Merkezi'ne götürülen Y.S.'nin yapılan kimlik sorgusunda 5 ayrı hırsızlık suçundan arandığı ve hakkında kesinleşmiş 5 yıl hapis cezası olduğu ortaya çıktı. Cezasının yargılama sırasında kesinleştiği sanılan ve yeniden adliyeye götürülen Y.S., işlemlerin ardından cezaevine konuldu.

FOTOĞRAFLI