SAKARYA'nın Karapürçek ilçesinde adli kontrolden yararlanıp tutuksuz yargılanan, polis merkezinde imza attıktan sonra ayrılan Şaban Karaslan ve Rıza Beyaz, silahlı saldırı sonucu yaralandı. Olayın şüphelilerden biri yakalanırken, 2 yaralı hastaneye götürülüp tedaviye alındı.
Kurban Bayramı öncesi çıkan ve bir kişinin yaralandığı kavganın ardından tutuklanan Şaban Karaaslan (59) ve Rıza Beyaz (30) adli kontrol şartıyla serbest bırakıldılar. İki günde bir polis merkezine giderek imza atan Karaaslan ve Beyaz, akşam saatlerinde Karapürçek İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek imza attılar. Karaaslan ve Beyaz imza attıktan sonra emniyetten ayrılıp caddede yürürken kimliği belirlenemeyen iki kişinin tabancasından çıkan kurşunlarına hedef oldu. Karaaslan sırtına, Beyaz ise kalçasına isabet eden 2 kurşunla yaralandı. Saldırıyı görenlerin ihbarıyla gelen ambulansa taşınan 2 yaralı, Akyazı Devlet Hastanesine götürüldü. Yapılan müdahalenin ardından Şaban Karaaslan ve Rıza Beyaz, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildiler.
Silahlı saldırıyı gerçekleştiren şüphelilerden S.B., polis tarafından yakalanıp gözaltına alındı. S.B.'nin verdiği bilgi üzerine olay yerinden otomobille kaçan K.Y.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.