ANTALYA eski Sağlık İl Müdürü Adem Bilgin, Atatürk Devlet Hastanesi'nde Başhekim Yardımcısı olarak göreve başladı. Dr. Bilgin, "Sağlıkta hizmet sadece makamda olmuyor, biz her yerde hizmet yaparız" dedi.

3 yılı aşkın süredir Antalya Sağlık İl Müdürü olarak görev yapan Dr. Adem Bilgin, 1 Ocak 2014 tarihi itibariyle görevinden ayrılmış, "Ben doktorum, bundan sonra da Antalya'dayım" diye açıklama yapmıştı. Dr. Bilgin, bugün sosyal paylaşım sitesi twitter hesabı üzerinden Antalya Atatürk Devlet Hastanesi'nde Başhekim Yardımcısı olarak göreve başladığını duyurdu.

HİZMET İÇİN BİR YOL BULUNUR

Dr. Adem Bilgin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Bugün itibariyle Antalya Atatürk Devlet Hastanesi'nde Başhekim Yardımcısı olarak yeni görevime başlamış bulunuyorum. Sağlıkta hizmet konusunda hayatımda yer ve mekanın önemli olmadığını her zaman gördüm. Hizmet etmek istenirse mutlak bir yol bulunur."

BİZ HER YERDE HİZMET YAPARIZ

Yeni göreviyle ilgili değerlendirmede bulunan Dr. Adem Bilgin, "Yeni görevime başladım. Sağlıkta hizmet sadece makamda olmuyor, biz her yerde hizmet yaparız. Ne görev verilirse onu yaparız" dedi.

HENÜZ ATAMA YAPILMADI

Dr. Adem Bilgin'in ayrıldığı Sağlık İl Müdürlüğü görevine şu ana kadar herhangi bir görevlendirme yapılmazken, Antalya Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Murat Özdemir'in görevi vekaleten yürüttüğü belirtildi. (FOTOĞRAFLI)