ABD'de yaşayan Iraklı Kürt sanatçı Helly Luv'un, Erbil kentinde çektiği 'Her şeyi göze al'  klibi Amerika'da piyasaya çıkkı. Klipte Helly Luv, klibinde molotof kokteyli atarken, poşularla yüzlerini kapatan Kalaşnikoflu kızların önünde dans etti.
Amerika'da yaşayan Helly Luv, ikinci klibini yıllar önce ayrıldığı, Kuzey Irak'ta doğduğu Erbil kentinde çekti. Peşmerge kıyafeti giyen Luv'un, Erbil'de Suriyeli mülteci Kürtlerin bulunduğu bir kamp ile kentin sokaklarında çektiği klibinin girişi molotof kokteyli atması ile başlıyor. Kentin sokaklarında Kürt bayrakları eşliğinde yapılan gösterilere de katılan Luv, klibinde yüzleri poşu ile kapalı ellerinde Kalaşnikof tüfekler bulunan genç kızların önünde dans ediyor.
Kuzey Irak'ta yayınlanan Kürt sitelerinde yer alan haberlerde, klibini Youtube, Facebook ve Twitter'da yayınlayan Helly Luv'un takipçileri arasında ABD Başkanı Barack Obama'nın da bulunduğu öne sürüldü.
ABD'deki müzik devlerinden G2 Music Group ile sözleşme imzaladıktan sonra çektiği ve bir süre önce piyasaya çıkan klibinin sosyal medyada büyük ilgi görmesinden hayli memnun kalan Helly Luv, şunları söyledi:
"Henüz 9 aylıkken Kürdistan'dan ayrıldım. İran'a sonra da Finlandiya'ya gittim ailemle. Ben 18 yaşımdayken Amerikan rüyasına inandığım için tek başıma Los Angeles'e geldim. Burada müzik hayatıma devam ettim. Çektiğim son klibin büyük beğeni toplaması beni çok sevindirdi."