Erol AKKIR/ANTALYA, () - ANTALYA Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 12 yıl görev yaptıktan sonra emekli olan Jinekolog Opr. Dr. Halil Akkoyun'un eşi ve kızları, ünlü cerrahın 70'inci doğum gününde babaları adına NST (Non Stres Test) odası tefriş edip hastaneye bağışladı.
Antalya'nın ünlü jinekoloğu Opr. Dr. Halil Akkoyun, eşi Emine Akkoyun ile kızları Gülbanu Akkoyun, Gülşah Tahiroviç ve Güzide Şenel'in anlamlı hediyesi karşısında duygulu anlar yaşadı. Halil Akkoyun, “Eşim ve kızlarımın benden habersiz yaptıkları anlamlı ve hayırlı hediye nedeniyle çok duygulandım. Adımı hastanede ölümsüzleştirdikleri için kendilerine minnettarım" dedi.
Babaları adına bu hayırlı hediyeyi hayata geçirebilmek için çok çabaladıklarını ve başardıklarını söyleyen Gülbanu Akkoyun, “Doğumhane servisine tüm donanımıyla bir NST odası bağışlamak istedik. Bu bizim babamıza doğum günü hediyesi olacaktı. Çünkü kendisinin bu tür bağış ve hayır işlerini çok sevdiğini biliyorduk. Çok da sevineceğine inanıyorduk. Bu bağışta emeği geçen Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Nurullah Bülbüller'e, Başhekim Yard. Mehmet Kanpolat'a, Kadın Doğum Servisi Şefi Prof. Dr. Selahattin Kumru, Doç. Dr. Mehmet Karaca, Doç. Dr. Aysel Derbent Uysal ve Doğumhane Sorumlusu Ülker Karadağ'a teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Kadın-Doğum Servisi'nde gerçekleştirilen NST Odası açılışı ve doğum günü kutlamasının ardından hastane yöneticileri Halil Akkoyun'a plaket verip teşekkür etti.

EA(HA/AK) (FOTOĞRAFLI)