Fatih DALDAL/BAYRAMİÇ (Çanakkale), () - ÇANAKKALE'nin Bayramiç İlçesi'nde, 7 yaşındaki Ahmet Öz, yol kenarında bacakları kırılmış ve başının arka tarafına darbe almış olarak ağır yaralı olarak bulundu. Çocuk hastaneye kaldırılırken, jandarma olayın nasıl meydana geldiğini ortaya çıkarmak için araştırma başlattı.
7 Yaşındaki Ahmet Öz, saat 18.30 sıralarında, Evciler Köyü'nden Kazdağları'ndaki Ayazma Mesire Yeri'ne giden yolun kenarında, köylüler tarafından yerde başından kan gelmiş halde yaralı halde bulundu. Köylüler Evciler Köyü İlkokulu 1'inci sınıf öğrencisi olan Ahmet Öz'ün annesi Dilek Öz'ü arayarak durumu bildirdi. Ardından da çocuk yakınına ait otomobille Bayramiç Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Giysilerinde sürüklenme ya da sürtünme gibi bir belirti olmayan çocuğun bacaklarında kırık olduğu ve başının arka bölümüne darbe aldığı belirlendi. Evine yaklaşık 100 metre mesafede yaralı bulunan küçük Ahmet, daha sonra ambulansla Çanakkale Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Yol kenarında olması nedeniyle bir aracın çarpmış olabileceği ihtimali değerlendiriliyor. Tedaviye alınan Ahmet Öz'ün sağlık durumunu ciddiyetini koruduğu bildirildi.
Oğlunun başına gelenleri çalıştığı tarlasında haber alarak hastaneye koşan Mehmet Öz (37), "Köylüler oğlumu yaralı bulmuş. Ardından da annesini de alıp, hastaneye götürmek için yola çıkmışlar. Ben de yolda kendilerine rastlayıp, araca bindim. Olup, bitenden habersizim. Annesi de bir şey görmemiş. Şoktayız" dedi.
Jandarma, olayın nasıl meydana geldiğini belirlemek için araştırma başlattı.

FD(AÖ/RT) (FOTOĞRAFLI)