SAMSUN Modifiye Center'e bağlı olan Tekkeköy Kulüp tarafından 250 aracın katıldığı 'Modifiyeli ve Klasik Araçlar Güzellik Yarışması' yapıldı. Yarışmada 1'inciliği 1972 model Anadol otomobiliyle Davut Kılıçarslan kazandı.
Tekkeköy İlçesi'nde 'Modifiyeli ve Klasik Araçlar Güzellik Yarışması' gerçekleştirildi. Samsun Modifiye Center'e bağlı olan Tekkeköy Kulüp tarafından organize edilen yarışmaya Samsun ve çevre illerden yaklaşık 250 araç katıldı. Yarışma hakkında bilgi veren Tekkeköy Kulüp Lideri Bilal Kutbay, araçları seçerken büyük özen gösterdiklerini söyledi. Kutbay, "Amacımız arkadaşlık, kardeşlik, dostluk. Araç sahibinin, aracının jantlarına, lastiğine, motoruna, tesisatına gösterdiği özene bakacağız. Bir orijinal arabadan daha farklı nasıl bir araç ortaya çıkardığına bakıyoruz" dedi. 
JDM Samsun Grup Lideri Gökhan Cerrah, "Tekkeköy Kulüp’ün düzenlediği güzellik yarışması için burada toplandık. Yaklaşık 250 araç katıldı. Yarışmanın jürisi bizden ayrıdır ve kesinlikle tarafsızdırlar" diye konuştu.
Güzellik yarışmasına 1972 model Anadol'uyla katılan ve 1'incilik kupasını kazanan 48 yaşındaki Davut Kılıçarslan ise, "Arabam 1972 model. Arabama kendi parasının dışında yaklaşık 15 bin lira masraf yaptım. Arabanın kendisi yaklaşık 6-7 bin lira. Yaptığımız emeğin karşılığını bekliyorduk" dedi. Modifiyeli ve Klasik Araçlar Güzellik Yarışması'nın sonunda 1'inciliği elde eden 1972 model Anadol'un sahibi Davut Kılıçarslan, kupasını Tekkeköy Belediye Başkanı Hayatin Tekin'den aldı.