BOLU'da, 70 yaşındaki Kemal Yaman, 30 yıldır birlikte olduğu 55 yaşındaki Adalet Yılmaz ile nikah masasına oturdu. Kemal Yaman'ın evlenmeyi kabul ederek, "Evet evet" diye bağırması, çiftlerin birbirlerinin ayaklarına basmaya çalışması tebessümle izlendi.
Bolu Belediyesi, Atatürk'ün Bolu'ya gelişinin 80'inci yıldönümü etkinlikleri kapsamında Kent Meydanı'nda toplu nikah töreni düzenledi. Evlenecek çiftler için zabıta araçları süslenirken, kent turu atılarak nikahın yapılacağı alana gelindi. Çiftler nikah öncesi alanda dans ederken, mutlulukları gözlerine yansıdı. Gerede Kaymakamı Arslan Yurt, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ve protokol üyeleri şahitlik yaparken, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu 10 çiftin nikahlarını kıydı.
5 çocukları olan Kemal Yaman ile Adalet Yılmaz 30 yıl sonra nikah masasına oturdu. Kemal Yaman'ın evlenmeyi kabul ederek, "Evet evet" diye bağırması, imzayı attıktan sonra çiftlerin birbirlerinin ayaklarına basma çabaları tebessümle izlendi. 60 yaşındaki İbrahim Düzgün, 10 yıldır birlikte olduğu Gülnur Düzgün ile nikah masasına otururken, kucağına torununu alarak eşiyle birlikte fotoğraf çektirdi.

FOTOĞRAFLI