VALİ KÜÇÜK: İLK İZLENİM HIRSIZLIK OLAYI
Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Abdullah Türk ile Engin Öksüz'ü öldüren Hasan Yılmazer’in yakalanmasının ardından basın açıklaması yaptı.
Emniyet teşkilatını tebrik eden Vali İzzettin Küçük, ilk izlenimlerinin hırsızlık olayı olduğunu ifade etti. Ekiplerin sıkı bir çalışma sonunda şüpheliyi yakaladığını söyleyen Vali Küçük, şunları kaydetti:
"Abdullah Türk ve Engin Öksüz adlı iki vatandaşımız motosikletleriyle Halfeti’yi gezme maksadıyla ilimize gelmişlerdi. Maalesef o tarihte hunharca bir cinayete kurban gittiler. Bunun üzerine biz emniyet olarak 40 kişilik özel bir ekip kurduk. O tarihten bu yana çok detaylı ve ayrıntılı yoğun bir çalışma yaptılar ve nihayetinde cinayet zanlısı yakalanmış durumdadır. Evinde yakalanan zanlının yapılan aramada motosikletli kişilerin özel eşyaları ve bilgisayarları bulunmuştur. Ölen vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Ailelerine baş sağlığı ve sabır diliyorum. Ayrıca emniyet teşkilatımıza teşekkür ediyorum. 40 kişilik bir ekip sadece bu konu ile çalıştılar. Bölgede mobese kamerası yok, hiçbir iz ve emare yok ve buna rağmen teknik bir çalışma sonucunda zanlı ele geçirildi. Olay sadece ilk izlenimiz hırsızlıktan meydana gelmiştir."

FOTOĞRAFLI