ANKARA'nın Gölbaşı İlçesi'nde, eşi cezaevinde olan, 2 çocuk annesi 32 yaşındaki Yeter Gül'ün buzdolabı ihtiyacı, belediyenin kurduğu Paylaşım Noktası tarafından giderildi.
Maddi imkanları yetersiz olanların ihtiyaçlarının karşılanması için belediye tarafından hayata geçirilen Paylaşım Noktası yüz güldürüyor. Eşi cezaevinde olan, 1.5 yaşındaki troid hastası kızı ve 6 aylık oğlu ile yaşam mücadelesi veren Yeter Gül de buzdolabı ihtiyacını Paylaşım Noktası'ndan giderdi. Belediye çalışanları tarafından evine gönderilen buzdolabını görünce mutlu olan Yeter Gül, "Buzdolabımız olmadığı için çocuklarıma meyve, sebze yediremiyordum. Belediyemizin yaptığı gıda yardımları ile karnımızı doyuruyorduk. Bizi açıkta bırakmayan ve çocuklarımın yüzünü güldüren başkanımıza ve Paylaşım Noktası'ndaki görevlilere ilgilendikleri için teşekkür ediyorum" dedi.
Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ise "İmkanı olan vatandaşlarımız ile ihtiyacı olan vatandaşlarımız arasında köprü olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Paylaşım Noktası'nda görevli arkadaşlarımız, Gölbaşı'nın dört bir yanında yardıma muhtaç aileleri bulup, onlara umut oluyor" dedi.