İbrahim EMÜL/TOPRAKKALE (Osmaniye), () - YAŞLILARA Saygı Haftası'nda Osmaniye'nin Toprakkale İlçesi'nde jandarma personelinin ziyaret ettiği 115 yaşında olduğu söylenen Elif Deveci, ziyaretten iki gün sonra fenalaşarak Osmaniye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Deveci, yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.
Toprakkale İlçe Jandarma Komutanlığı, geçen haftada ilçedeki yaşlıları ziyaret ederek ellerini öpüp, çeşitli hediyeler verip onların yüzlerini güldürdü. İlk olarak Özden Nur Huzurevi'ni ziyaret eden jandarma personeli, daha sonra ilçenin en yaşlısı olan Toprakkale İlçesi'ne bağlı Sazlık Köyü'nde evde tek başına yaşayan Elif Deveci'yi ziyaret etti. 3'ü kız 5 çocuk annesi olan ve çok sayıda da torunu bulunan 115 yaşında olduğu belirtilen  Elif Deveci'nin elini öpüp çeşitli hediyeler veren jandarma personeline İlçe Nüfus Müdürü Erdoğan Yılmaz ile Köy Muhtarı Şaban Karabıyık da eşlik etti.
YOĞUN BAKIMA ALINDI
Askerleri karşısında görünce çok mutlu olan Elif Deveci, bu ziyaretten 2 gün sonra fenalaşarak yere yığıldı. Komşuları tarafından fark edilen Deveci, çağırılan ambulansla Osmaniye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan ve kalp kapakçıkların sorun olduğu tespit edilen Deveci, yaşının ilerlemiş olmasından dolayı riskli olacağından ameliyat edilemiyor. 3 gündür yoğun bakımda olan Elif Deveci yaşam mücadelesi verirken, yakınları ve köylüler 'Elif nineye nazar değdi' dedi.

İE(OA/AAA)(FOTOĞRAFLI)