BOLU'da Atatürk'ün vefatının 75'inci yılı nedeniyle düzenlenen anma töreninin ardından bir grup öğrenci hep birlikte Andımız'ı okurken alanda bulunan kalabalık da öğrencilere eşlik etti.
Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 75'inci yıldönümünde Anıtpark'ta düzenlenen törenle anıldı. Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Bolu Belediye Başkanı AK Partili Alaaddin Yılmaz'ın yanı sıra yaklaşık beş yüz kişinin katıldığı anma töreninde protokol üyeleri Atatürk anıtına çelenk koydu.İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından saat 09.05'de sirenlerin çalmasıyla birlikte 2 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. TörenE katılanların yanı sıra, çevrede bulunan vatandaşlar da çalan sirenlerle birlikte saygı duruşunda bulundu. Bolu Belediyesi'nde temizlik görevlisi olarak çalışan bir işçinin de elinde süpürgesiyle saygı duruşunda bulunması dikkat çekti.
Törenin ardından kalabalık dağılırken, bir grup öğrenci kımıldamadan 'hazır ol'da beklemeye devam etti. Öğrenciler daha sonra hep birlikte Andımız'ı okudu. Törene katılanlar da öğrencilere eşlik etti.