DÜZCE'de, 18 Temmuz Spor Salonu'nun yerel seçimler için İl Seçim Kurulu'na tahsis edilmesine sporcular tepki gösterdi. Düzce 1907 Bayan Voleybol Takımı oyuncuları sporcuların önünün kesildiğini öne sürdü.
Düzce'de 18 Temmuz Spor Salonu yerel seçimler nedeniyle İl Seçim Kurulu'na tahsis edildi. 18 Temmuz Spor Salonu dün İl Seçim Kurulu'na teslim edilirken, 2 ay boyunca seçim çalışmaları için kullanılacak. Spor müsabakaları ve takımların antrenmanları Düzce Üniversitesi'nin, ilçe ve okulların spor salonlarında devam edecek. Antrenman için salona gelen bölgesel amatör ligde mücadele eden Düzce 1907 Bayan Voleybol Takımı antrenör ve sporcuları içeri giremedi. Salonun İl Seçim Kurulu'na tahsis edildiğini öğrenen sporcular şaşırdı. Antrenman yaptıkları alanın tahsisiyle ilgili kendilerine herhangi bir bilgi verilmediğini söyleyen Düzce 1907 Bayan Voleybol Takımı antrenörü Murat Uzgit, şöyle dedi:
"Salon, İl Seçim Kurulu'na tahsis edildiği için sporcularımız içeri alınmadı. Bölgesel amatör ligde mücadele eden voleybol takımı 2 ay boyunca nerede antrenman yapacak bilmiyoruz."
Sporcular ise yapılan bu hareketle sporun ve sporcunun önünün kesildiğini ifade ederek, "Sporcunun önünü kesildi. Antrenman için geldik ama yapamıyoruz. Yeri geldiğinde sabah- akşam buraya antrenmana geliyorduk" diye yakındı.