SON DAKİKA | Ali Koç maç sonu bombaladı: ‘Yayıncı kuruluşa sesleniyorum

 

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç,  Süper Lig’in 19. haftasında oynadıkları ve 3-2 kazandıkları Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Galibiyetle rahat bir nefes aldıklarını belirten Ali Koç, basında çıkan iddialarla ilgili olarak “Görüyorum ki işler kötü gidince hem içeriden hem dışarıdan farklı yerlere çekmeye çalışan odaklarla beraberiz. Divan Kurulu’nda bu konularla ilgili açıklama yapacağım”dedi.

Öte yandan yayıncı kuruluşun özet görüntülerine dikkat çeken Koç, “Yayıncı kuruluştan 3 buçuk dakikalık özet görüntüleri seçerken itinalı davranmalarını rica ediyorum. Biliyorum 90 dakikalık maçın 3 buçuk dakikalık özeti kolay değil. Ama sizin seçtiğiniz görüntüler kamuoyunu etkiliyor. Burada lütfen dikkat edin. Çünkü bizim dikkatimizi çekmeye başladı.”ifadelerini kullandı.

İşte Ali Koç’un açıklamaları;

“ELEŞTİRİ OLABİLİR AMA HER ŞEYİN DE BİR SINIRI VAR”

“Bir türlü istediğimiz sonuçları elde edemiyorduk şanssızlığımızı kırdığımızı düşünüyorduk. Aksi takdirde mutlu olacak çok da fazla bir şey yok. Ama biz inanıyoruz ki bu galibiyetle beraber seri yakalayacağız. Önümüzdeki maçlardan 10-12 puan almak çok önemli. Bugün yerden yere vuruluyoruz. Çok yakışıksız haberlere, köşe yazılarına maruz kalıyoruz. Olabilir, saygı duyuyorum. Biz en çok kendi kanalımızda eleştiriliyoruz. Ama her şeyin de bir sınırı olduğunu düşünüyorum.”