ERZURUM kampını tamamlayan Vizyon Buz Sporları Kulübü'nün gala gösterisinde, partneri Olga ile buzda küçük bir şov yapan İlhan Mansız izleyenlerden büyük alkış aldı. Türkiye'yi Avrupa Şampiyonasında ferdi olarak artistik buz pateninde temsil etmek için yaklaşık bir aydır Erzurum kampında bulunan İlhan Mansız ve Olga Bestandigova, iddialı olduklarını söyledi. Kampın bir hafta sonra tamamlanacağını belirten İlhan Mansız, "Erzurum kampı çok faydalı oldu. Erzurum kamp için muhteşem bir yer" dedi.
Merkez Palandöken İlçesi'ndeki 2 bin seyirci kapasiteli buz salonunda düzenlenen gala gösterisini Buz Federasyonu Başkanı Dilek Okuyucu, Vizyon Buz Sporları Kulübü Başkanı İlhan Ertenli, Artistik Buz Pateni Çiftler kategorisinde Türkiye'yi temsil eden İlhan Mansız ve partneri Olga Bestandigova ile çok sayıda vatandaş izledi. Bünyesinde dünyanın çeşitli ülkelerinden 10 yabancı sporcuyu barındıran Vizyon Buz Kulübü sporcuları, kostümlü gala gösterisi yaptı. Türk antrenör Zeynep Aydın, Kutay Eryoldaş, Günay Aydın ve Burcu Özakar, Rus antrönerler Marina Kudryavtseva, Igor Lyutikov ile Romen antrenörler Cornel Gheorghe, Manuela Cristudor ile bir aydır Erzurum'da çalışmalarını sürdüren 33 sporcu, özel bir gösteri sundu. Gelecek vadeden bazı sporcuların muhteşem gösterileri izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.
MANSIZ VE BESTANDİGOVA ŞOV 
Minik ve yıldız ve gençlerin gösterilerinin ardından Artistik Buz Pateni Çiftler kategorisinde Türkiye'yi temsil eden İlhan Mansız ve Olga Bestandigova piste çıktı. Yaklaşık 2 dakika süren gösteride Mansız ve Bestandigova birbirinden zor hareketler yaparak izleyiciden tam puan aldı. Sporcuların büyük bir hayranlık duyduğu ve her antrenmanını dikkatle izlediği Mansız, bir hafta sonra kampın tamamlanacağını belirtti. Yazın yüksek rakımda kamp yapmanın buz sporları için önemli olduğunu vurgulayan Mansız, "Erzurum kampı çok başarılı geçti. Avrupa şampiyonasında başarılı olacağımıza inanıyorum" dedi.
Vizyon Buz Sporları Kulüp Başkanı Ertenli, kulüp olarak Erzurum'da 4'üncü kamplarını gerçekleştirdiklerini belirterek, "Kampın son günlerini yaşıyoruz. Galayı yabancı sporcularımızın kamptan ayrılması dolayısıyla erken yaptık. Erzurum kampı çok verimli geçti. Erzurum, buz pateninde yaz kampı yapmak için çok uygun bir yer" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI