BOLU Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Selçuk Zorlu, Gezi olaylarında yaşamını yitiren Ali İsmail Korkmaz'ın ailesini Kasımpaşaspor maçında taraftarla buluşturacaklarını açıkladı.
Bolu Fenerbahçeliler Derneği, Gezi olaylarında yaşamını yitiren ve Fenerbahçe taraftarı olan Ali İsmail Korkmaz'ın ailesini yarın Kadıköy'de oynanacak olan Kasımpaşaspor maçına götürecek. Ali İsmail Korkmaz'ın sarı lacivertli takıma gönül verdiğini belirten Selçuk Zorlu, "İyi bir Fenerbahçe taraftarıydı. Adına bestelenmiş bir tezahürat vardı. Her maçta tribünler tek ses olarak o tezahüratları söylüyordu. Gerçekten bizim içimizi burkan bir hikayesi var. Yönetim kurulu toplantımızda da bu arkadaşımızın acısını taze tutmak için ne yapabiliriz diye düşündük ve ailesini maça davet etmeye karar verdik. Korkmaz ailesiyle temasa geçtik, sağolsunlar bizleri kırmadılar ve çok mutlu oldular. Biz de Kadıköy'de stadımızda oynayacağımız Kasımpaşa maçına davet ettik. Kasımpaşa maçında birlikte olacağız ve taraftarımızla buluşturacağız" dedi.
Ailenin acısını biraz olsun hafifletmek istediklerini ifade eden Zorlu, şöyle konuştu:
"Fenerbahçe camiasına mal olmuş, simge olmuş bir arkadaşımız Ali İsmail Korkmaz. Bolu Fenerbahçeliler Derneği olarak da böyle bir şeye öncülük ettiğimiz için mutluyuz. Aile bugün memleketleri Hatay'dan İstanbul'a gelecek. Ali İsmail Korkmaz'ın annesi Gezi Parkı'nı görmek istemiş ve bugün orayı ziyaret edecek. Yarın da taraftarlarımızla birlikte olacaklar ve maç öncesinde birlikte yemek yiyeceğiz ardından da Kasımpaşa maçına giderek taraftarlarımızla buluşturacağız. Kulübümüz ile de bu konuyla ilgili iletişime geçtik. Kulüpte her türlü imkanı sundu bizlere. Bu konuda Fenerbahçe Kulübü'nün değerli başkanı Aziz Yıldırım ile Asbaşkan Ömer Temelli'ye desteklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum"