Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor'da Cihat Arslan depremi yaşanıyor.
Sezona Kayserispor deplasman galibiyetiyle başladıktan sonra ikinci haftada evinde Galatasaray'a 3-1 mağlup olan yeşil-siyahlı ekipte Arslan'la yollar ayrıldı.

Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde bir araya gelen taraflar, karşılıklı anlaşma sonucu sözleşmeyi feshetti. Ayrılığa transfer döneminde yaşanan anlaşmazlıkların yol açtığı açıklanırken, kulübe yakın çevreler Arslan'ın FETÖ'ye yakın olduğu yolundaki haberlerden rahatsızlık duyan yönetimin ayrılık kararı aldığını öne sürdü.
ERDOĞAN'IN ETKİSİ
Başkan Hüseyin Eryüksel'in dün Kulüpler Birliği Vakfı yönetimiyle birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret ettiğine dikkat çeken bazı çevreler, Erdoğan'ın FETÖ konusundaki hassasiyetini dile getirmesi üzerine yönetimin genç teknik adamın görevine son vermiş olabileceğini iddia etti. Geçtiğimiz sezon başında yeşil-beyazlı ekibin direksiyonuna geçen Cihat Arslan, göreve başladığından bu yana ligde ve kupada toplam 47 resmi maçta takımın başında sahaya çıktı. Arslan bu karşılaşmalarda 17 galibiyet, 16 beraberlik ve 14 yenilgi aldı.