MERSİN'de yerel seçimlere sayılı günler kala çalışmalarını hızlandıran CHP, Gülay konseri ile seçmenlerden destek istedi.
Tevfik Sırrı Gür Stadyumu'nun yanındaki miting alanında gerçekleştirilen ünlü şarkıcı Gülay'ın konserine çok sayıda partili katılırken, adaylar ve milletvekilleri renkli görüntüler oluşturdu. CHP Mersin milletvekillerinden İsa Gök, sahneye çıkarak ünlü sanatçı Gülay ile göbek attı. Neşeli tavırları ve göbek şovu ile partililerden büyük alkış alan Gök, bir süre sahnede kalarak Gülay'a eşlik etti. Konserin ardından sahneye belediye başkan adayları ve milletvekilleri davet edildi. Milletvekili Gök'ün göbek şovu ile eğlenen partililerin coşkusu, Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan'ın CHP Adaylar Korosu'nda söylediği 'Hayat Bayram Olsa' parçasını sahnede yeniden seslendirmesi ile ikiye katlandı. Konserde söz alan belediye başkan adayları, seçim öncesi partililere kısa birer konuşma yaptı.
Seçmenlerden sandıklara sahip çıkmaları isteğinde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, "Birileri 'Mersin'e barış getireceğiz' diyor. Mersin zaten barış içinde yaşayan bir kent. Biz hep el ele kol kola omuz omuza diyoruz. Barış zaten Mersin'de var. Ama seçim sandıkta kazanılır. Biz aylardır çalışmalar yaptık. Ama seçim günü oyları adliyeden kayıpsız çıkarmamız gerek. Hepiniz sandıklara, oylarınıza sahip çıkın. Yoksa aldığımız seçimi kaybederiz. Ben size güveniyorum" dedi.
Konuşması sık sık 'Mersin seninle gurur duyuyor' sloganları ile bölünen Özcan, "Bir dakika beni dinleyin. Bir konuşalım arkadaşlar. Ben 15 senedir belediye başkanlığı yapıyorum. Hiç bu kadar meşhur olmamıştım. Bir şarkı söyledim herkes önümü kesiyor. 'Başkanım seni televizyonda gördük.' diyorlar. O ara yer benim sesim. Geri kalanlar tali ses. Hepsini ben söyledim" diyerek espri yaptı.
Konuşmaların ardından başkan adayları sloganlar eşliğinde birlik pozu verdi.

Mİ(AÖ/SS) (FOTOĞRAFLI)