ADANA'da, belediye hizmeti alamadığını iddia eden bir grup esnaf, işyerlerinin bulunduğu sokağa 'Başkan adayları bu sokağa giremez' yazan pankart astı.
Merkez Seyhan İlçesi Çınarlı Mahallesi Fatih Terim Sokağı'nda çoğunluğu giyim mağazası işleten esnaf, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesi yeterli hizmet alamadıkları gerekçesiyle tüm partilerin belediye başkan adaylarına pankartlı tepki gösterdi.
Fatih Terim Sokağı'nda otopark sorununa çözüm bulunmadığını, kaldırımlardaki ağaçların bakımsızlıktan kuruyup devrildiğini gerekçe gösteren esnaf, 'Başkan adaylarının dikkatine; sahipsiz, yetim ve öksüz olan bu sokağa hizmet vermeyen ve vermeyecek olan, boş ve yalan vaatlerle buradaki esnafların oylarına talip olacak olan, başkan adayları bu sokağa giremez' yazan pankart astı.
Bu sokakta giyim mağazası işleten Turgay Boydağ, hangi partiden olursa olsun hiçbir adayı istemediklerini söyledi. Bugüne kadar verilen hiçbir sözün tutulmadığını savunan Boydağ, "Biz artık söz değil, icraat istiyoruz. Hiçbir belediye başkanı bu sokakla ilgilenmedi. Sokağımızda otopark sorunu devam ediyor. Sokakta bulunan ağaçların bir bölümü kendiliğinden yıkılıyor. Bir bölümü kurumuş ve öyle duruyor. Kaldırımlarımız perişan durumda. Bir belediye başkanı bunları düzenlemiyorsa, biz de bundan sonra hiç kimseyi burada istemiyoruz. Bu kabul edilebilir bir durum değil" diye tepki gösterdi.