Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, "Maalesef bizim CHP'de FETÖ temizliği yok. Yanlış bilgi verildiği için CHP Genel Başkanı da umursamıyor. Atatürk'ün partisinin, bu hale gelmesinden ötürü utanıyorum." dedi

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kardeşi: Bizim CHP'de FETÖ Temizliği Yok, Utanıyorum
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, Aydın'ın FETÖ'den temizlenmesi ve örgüt elebaşı Fetullah Gülen ile yandaşlarının hesap vermesi için 700 kişiyle Söke'den Didim'e kadar protesto yürüyüşü gerçekleştireceklerini belirtti.
"VATANDAŞLAR DA DESTEK VERMELİ"
Aydın'ın Kuşadası ilçesinde ailesiyle yaşayan Celal Kılıçdaroğlu (62), AA muhabirine yaptığı açıklamada, bütün vatandaşların FETÖ/PDY'ye yönelik operasyonlara destek vermesi gerektiğini söyledi.
Bu örgütün Aydın'daki birçok yeri "adeta ahtapot gibi" sardığını anlatan Kılıçdaroğlu, "Sonra ihalelerden, her şeyden şirketlerden şirket kurmuşlar, şirket üzerinde para aktarıyorlar. Pensilvanya'ya gönderiyorlar." ifadelerini kullandı.
"CHP'Lİ BELEDİYELERDE DE FETÖ OPERASYONLARI YAPILMALI"
Ülke genelindeki FETÖ/PDY operasyonlarının benzerinin CHP'li belediyelerde de yapılması gerektiğini dile getiren Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti:
"CHP GENEL BAŞKANI PEK UMURSAMIYOR"
"FETÖ'yü temizlemek istiyoruz Türkiye'den. Fakat bu zamanla olur. Öyle hemen birden olmaz. Bütün belediyeler FETÖ'ye yardım yapıyor. Diğer belediyelerde temizlik var maalesef bizim CHP'de temizlik yok. Genel Başkana da tam bilgi verilmiyor, yanlış bilgi veriliyor. Deniliyor ki 'Biz gittik baktık, yerli yerinde duruyor.' Yanlış bilgi verildiği için CHP Genel Başkanı da pek umursamıyor, o kadar.
"UTANIYORUM"
Atatürk'ün partisi, bu hale gelmesinden ötürü utanıyorum. Partiye zarar verdikleri için."
"HÜKÜMETİN FETÖ İLE MÜCADELESİ ÇOK İYİ GİDİYOR"
"Burada herhangi bir partiyle işim olmaz, sadece bu Fetullah Gülen'in yaptıklarının, yandaşlarının, yediklerinin hesabını soracağız." diyen Kılıçdaroğlu, ailesiyle 25 Kasım Cuma günü protesto yürüyüşüne katılacağını söyledi. Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:
"Yanımızda bayağı bir kitle var. Şu anda 700 kişi arkamızda, beraber yürüyeceğiz. Söke'den başlayıp yürüyeceğiz. Sebebi Aydın'ı FETÖ'den temizlemek için yapıyorum. Yaşadığım yer için. Bunları hep yaşadım, gözümle gördüm. İçişleri Bakanlığına da buradan sesleniyorum. Bu duruma bir el atsınlar. Hükümetin FETÖ ile mücadelesi çok iyi gidiyor. Şahsen takdir ediyorum. CHP'nin de yapması lazım. FETÖ'den temizlenmesi lazım."