5 Temmuz'dan sonra kaçacak delik arayan firari FETÖ'cüler 15 Temmuz öncesi yaptıkları gibi inlerinden mesaj veriyor. 

15 temmuz sonrası yurt dışına kaçan firari FETÖ'cüler, sosyal medya hesaplarından mesaj göndermeye devam ediyor. 

FETÖ'cülerin kullandığı ''Fuat Avni'' hesabının kullannıcısı olduğu belirlenen firari Said Sefa, Twitter hesabından, ''İstanbul'u çok özledim, kavuşmanın hiç ana hiç uzun süreceğini düşünmüyorum.'' mesajını paylaştı.

Diğer bir firari FETÖ'cü Emre Uslu ise, ''Geleceğim diyorum, takvim sorma bana, ıhlamurlar çiçek açtığı zaman...'' mesajını paylaştı.

YENİ ALGI YARATMAYA ÇALIŞIYORLAR

'Bahar temalı' algı operasyonu suya düşen FETÖ, yeniden algı oluşturmaya çalışıyor.

Kandil'deki ininde fare gibi saklanan PKK'nın sözde yöneticilerinden Duran Kalkan da Mart ayını işaret ederek küstahça tehditte bulunmuştu.

Geçtiğimi günlerde teröristbaşı Fethullah Gülen bir konuşmasında “Bahar” vurgusu yapmıştı. 

Gülen’in bahar göndermesi yaptığı konuşmada “Güller, çiçekler çığlık çığlık nâralar atıp gamzeler çakınca, onların sesleri kesilir, büyüleri bozulur ve tıpkı hazan yemiş yapraklar gibi sağa-sola savrulur dururlar.” ve “Hayat boyu sesleri-solukları bahar içindir.”  ifadelerini kullanmıştı.

Emre Uslu ise geçtiğimiz mart ayında teröristbaşı Gülen'in sözde bir şiirinden alıntı yaparak, ''Hazan olur, ayaz vuru. Soğuk keser, Sonra bahar gelir, 100 ışkın boy verir. Nuh tufanı bile bitirememiş hayatı, hakikatı. Enseyi karatmayın.''mesajını paylaşmıştı.