Tabutundan Sesler Geldiği İddia Edilen Kızın Mezarı Açıldı
Latin Amerika ülkesi Honduras'ta yaşanan olayda 3 aylık hamile Neysi Perez isimli 16 yaşındaki genç kızın ağzından aniden köpükler çıkmaya başladı. Eve çağırılan rahip, Neysi'nin hayatını kaybettiğini söyledi. Kısa sürede de hastane yetkilileri tarafından Neysi'nin öldüğü doğrulandı.
"MEZARDAN ÇIĞLIK SESLERİ GELİYORDU"
The Independent'ın haberine göre Neysi Perez, gelinliği giydirilerek, tabutuyla birlikte beton bir mezara gömüldü. Neysi'nin cenazesinden bir gün sonra mezara ziyarete giden Neysi Perez'in eşi Rudy Gonzales, Primer Impacto kanalına yaptığı açıklamada, "Elimi onun mezarının üzerine koyduğumda içeriden sesler duymaya başladım, gürültü yapıyor ve onu kurtarmamız için çığlık atıyordu. Onu bir gün önce gömmüştük, birden umutla doldum." dedi.
MEZARINDAN ÇIKARILDI AMA…
Balyozlarla kırılan mezarın ardından tabut dışarıya çıkarıldı. Aile, vakit kaybetmeden genç kızı hastaneye götürdü. Ancak yapılan tetkiklerin ardından hiçbir yaşam belirtisi göstermiyordu, yani o hala klinik açıdan ölüydü. Dr. Claudia Lopez, "Herkes genç kızın yaşadığını iddia ediyordu. Ben de gerekli bütün prosedürleri yerine getirdim. Fakat birmucize olmadı." şeklinde konuştu.
"DOKUNDUĞUMDA HALA SICAKTI"
Ölmüş olduğu açıklanan Neysi tekrar gömüldü. Perez'in annesi Maria Gutierrez ise, kızına dokunduğunda onun hala sıcak olduğunu ifade etti ve şunları söyledi: "Herkes onun hayata geri döndüğünü söylüyordu. Hepimiz çok mutluyduk ve ben de kızımı geri alabileceğimi düşünüyordum."
GÖMÜLDÜĞÜNDE CANLI OLDUĞUNA İNANIYOR
Anne Gutierrez, kızının ilk gömüldüğünde canlı olduğuna inanıyor. Doktorlar ise Neysi Perez'in panik atak nedeniyle kalbinin durmuş olabileceğini ya da katapleksi adı verilen ve hastanın birdenbire düşmesine neden olan genel bir kas felci geçirmiş olabileceği ve bu nedenle de onun ölü sanılabileceğini açıkladılar.