Balıkesir’de FETÖ’den görevden alınan müdürler, Beşiktaş'ın yıldız beki Gökhan Gönül’e, imara açılacak tarlayı 7.5 milyon TL’ye sattı. Bakanlık, bölgeyi planına almadı.

Son dakika... Gökhan Gönül’e FETÖ’den tarla kazığı!

Milli takımının sağ beki Gökhan Gönül’ün Balıkesir Karesi İlçesi 2. Kayabey Mahallesi 898 ada 11 parsel’deki 51 bin 200 metrekarelik tarlanın 25 bin 600 metrekarelik yarı hissesi 2016 yılında Gökhan Gönül’e 7.5 milyona satıldı.
 

ÖNCE İLHAN EKER...


Akşam gazetesinin haberine göre; Geçtiğimiz günlerde istifa eden Ahmet Edip Uğur döneminde Fırıntaş A.Ş. Genel Müdürü olan ve KHK ile görevden alınan Kazım Boztaş, Kültür Sosyal İşler Daire Başkanı İrfan Sarıgül ile Mali Hizmetler Daire Başkanı ve Genel Sekreter Yardımcısı İslam Çur’un, tarlayı ilk o dönem Balıkesirspor’da oynayan İlhan Eker’e satmak istediği öğrenildi.


 

"TAY TAY KAZIM"


Gökhan Gönül’ün ilgisi üzerine İrfan Sarıgül, ‘Tay Tay Kazım’ lakaplı FETÖ’cü Kazım Boztaş İstanbul’a giderek Gökhan Gönül’e bir sunum yaptı. Gönül’ün tarlası, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Balıkesir-Çanakkale Bölgesi 1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı’na sokulmadı. Şimdi belediyenin tarlayla ilgili yeni bir plan yapıp yapmayacağı ise merak ediliyor.