Kağıthane'de 6 katlı binada henüz bilinmeyen sebeple patlama meydana geldi. Olayda ilk belirlemelere göre 4 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Polisin olay yerindeki incelemeleri sürüyor.

DERGİ OFİSİNDE PATLAMA MEYDANA GELDİ

6 katlı bir binanın 3. katında bulunan ve aylık çıktığı öğrenilen "Adımlar Dergisi"nin ofisinde henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Şiddetli patlamayla birlikte ofisin bulunduğu kattaki duvarlar çöktü, çevredeki ev ve işyerlerinin camları kırıldı.

DUVARLAR YIKILDI

Olay, Hürriyet Mahallesi Dr. Celim Bengü Caddesi üzerindeki 6 katlı binada saat 19.30 sıralarında meydana geldi. Binanın üçüncü katında henüz bilinmeyen sebeple patlama oldu. Patlamanın şiddetiyle dairenin duvarları yıkıldı.4 KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI

İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olayda yaralanan 4 kişi ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Olay yerini emniyet şeridiyle kapatan polis, söz konusu adreste inceleme başlattı. Bir derginin bürosu olarak kullanıldığı öne sürülen adresteki patlamaya neyin yol açtığının belirlemek için çalışmalar devam ediyor.
BOMBA ŞÜPHESİ

Binanın sahibi olduğunu belirten bir kadın, daireyi kiraya verdiklerini ve patlamanın sebebini bilmediklerini söyledi. Bazı vatandaşlar, patlamaya bombanın yol açtığını iddia etti.

GÖRGÜ TANIĞI: MERDİVENLER DE YIKILDI

Yan binada oturduğunu belirten şahıs da büyük bir gürültü duyduklarını ve kendilerini dışarı attıklarının aktardı. Görgü tanığı vatandaş patlamanın olduğu binanın merdivenlerinin de yıkıldığını belirtti.

BOMBA İMHA EKİPLERİ DE OLAY YERİNDE

Bomba İmha ve İnceleme ekibi ile Olay Yeri İnceleme ekipleri adreste detaylı inceleme yapıyor. Polisin olayla ilgili soruşturması da devam ediyor.


İGDAŞ'TAN AÇIKLAMA

İGDAŞ, Kağıthane'de patlamanın meydana geldiği "Adımlar Dergisi'nin bulunduğu dairede doğalgaz tesisatının bulunmadığını açıkladı.

İGDAŞ tarafından yapılan açıklamada, "Bugün akşam saatlerinde Kağıthane, Hürriyet Mahallesi, Dr. Cemil Bengü Caddesi No: 48 adresindeki binada bir patlama meydana gelmiştir. 187 Doğalgaz Acil Hattı'na gelen ihbar üzerine olay yerine giden İGDAŞ ekiplerinin yaptıkları incelemede; patlamanın meydana geldiği dairede doğalgaz tesisatının bulunmadığı tespit edilmiştir" denildi.