FetöLeaks
VARAN-1


Çelik kale gibi korunan Gülen malikânesi Türkiye tarihinde ilk defa uydulara bağlanılarak hacklendi ve malikânede bulunan tüm bilgisayarlar cep telefonlarından veriler çekildi. Binlerce, on binlerce dosyaya ulaşıldığı belirtiliyor. Bu belgeler ve  fotoğraflardan bazıları Korkusuz Medya ya e-mail yolu ile  iletildi. 10 günden fazla Korkusuz Medya olarak bize gönderilen bazı  belge ve  fotoğrafları tasnif ederek içerisinden 500 tanesini  seçtik. Bu  belgeler içerisinde  aile bilgisi ve özel olan dosyaların hepsini sildik. Ancak bazı belgeler var ki,  insanların güç savaşı için onur şereften nasıl vazgeçebildiklerini de görmüş olduk.

Ayyıldız Tim’e  operasyonu sorduk, 3 aylık bir zaman  dilim içerisinde gece ve gündüz nöbetleşe  çalıştıklarını belirttiler. Operasyonun Ayyıldız Tim’in Cumhuriyet Muhafızları komutanı ve Ayyıldız Tim yöneticisi önderliğinde yapıldığını, Cedkan Bir Yafes,  Abdal Ledün,  Kerem Şah, Kuralay adlı yöneticilerin uzun uğraşlar sonunda malikânenin modemlerine kendi yazdıkları Ayyıldız Tim çekirge virüsünü sinyallerle yüklediklerini, sonra malikânenin tüm PC’lerine bu virüsün sıçrayarak yayıldığını belirttiler. Ele geçen binlerce  dokümanın tamamının devletin güvenlik güçlerine e-mail yoluyla ulaştırılacağını ve yedeklerini de sileceklerini söylediler. Bize gönderilen bazı belge ve fotoğrafların basında   çıkması Türkiye  cumhuriyetinin 2. Çanakkale savaşı yaşadığını, birçok yazışmanın yabancı istihbarat servislerine ait olduğunu üstüne basarak belirttiler. Ayrıca  Gülen’in telefon rehberinde  bulanan 2 bine yakın üst düzey  yurt içi, yurt dışı bürokratın telefon listesinin ellerinde olduğunu belirttiler. Ayyıldız Tim’e bu belgelerin yayınlaması konusunda bizi seçtikleri için teşekkür ediyoruz.


Biz  bu belge ve fotoğraflardan ilginç olanları her gün sizlerle  paylaşmaya devam edeceğiz. BU  FOTOGRAFLAR  YA DA BELGELER  KORKUSUZ MEDYA  ADI VE LİNKİ KOYULARAK  sitelerinizde yayınlama hakkına  sahipsiniz. Korkusuz Medya ismi verilmeden yayınlanan fotoğraflar için yasal hakkımızı kullanacağımızı belirtmek isteriz.
Ayrıca  Facebook ve Twitter  hesaplarımızdan da zaman zaman farklı belgeler yayınlayacağımızı bildirmek isteriz.


Bu yazışmaları ve fotoğraflarını neden yayınladığımızı merak edenlere, ülkemizde devletin en gizli sırlarını yayınlayanlar ceza evlerinden çıkarken  çiçeklerle karşılanıyor kahraman ilan ediliyorsa, devletimiz tarafından terör örgütü ilan  edilmiş bir yapılanmanın deşifre edilmesi ve devlet kurumlarına hala sızma  çabası içerisinde olduklarının bilinmesi için de bu  belgelerin yayınlanması gerekiyor.
 
Facebook
https://www.facebook.com/KorkusuzMedya
Twitter
https://twitter.com/korkusuzmedya

Saygılarımızla  
Korkusuz Medya
Londra  
[email protected]


Yayınlayacağım bazı fotoğraflar ve belgeler hakkında  ufak ipuçları vermek istiyoruz.


- Gülenin televizyonda  Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan’ı  izlediği fotoğraflar.
- Bazı sanatçılara yazdığı  mektuplar.
- Abdullah güle  mektubu.
- İdris Barzani’ye yazdığı mektup.
- Şivan Perver’e mektup.
- İhale pazarlıkları.
- Büyükelçi ve  bazı bürokratlarla  fotoğrafları
- Evine gelen misafirlerle fotoğrafları kahvaltı sofrası
- Sağlık sorunları.
- Türkiye’den hangi özel doktor  Pennsylvania’ya operasyon için gitti.
- Evinden çok özel kareler. Şato mu, malike mi, sadece bir oda mı?
- Bavul  ve emanet aşkı nedir?
- Bir spor kulübü başkanına  teşekkürleri,
- Gözaltına alınan Boydaklarla olan  ilişkileri,
- Dostlarının 543 milyon dolar verip kaybettikleri ihale,
- Akın İpek’e yazdığı özel muska,
- Bazı cemaatçilerin düştükleri acınası durumlar,
- Bir ülkede  bakanları karşınıza oturtup sözleşmeyi imzalattım sözleri
- Erdoğan’ı indirme planı ile kaç CHP milletvekili Pennsylvania’ya gitti. Birinin özelliği neydi?
- Bir milletvekilinin gülen aşkı,
- Hangi Genel Kurmay başkanından gelen teşekkür e-mailinin kopyasını yolladılar?
- Gülen’in tv çekimi sırasında başına gelen ilginç olay,
- Hangi stresle namazları aksıyor?
- Twitter ve Facebook’daki elamanları kimler.
- Aljazera Türk’ten Gülen’e açık destek.
- Neden tanıdık doktorlara asla kendini muayene ettirmiyor?
- Paralel yapı çevresindeki insanların evlendirme planlarını malikâneden yapması ve  doğan tüm çocuklara  gülen tarafından isim koyulması.

- Afrika Birliği Başkanı Zuma neden paralel yapıya destek veriyor
- Yeni okullar neden bilinmeyen insanların adları açılıyor?
- Türkiye’de  bir haber sitesi olan R.. Haber den kendilerine eleştiri yapılan  diğer siteler için izleyici virüsü koyulması ricası neden?



Biz elimizden geldiği kadar bize gönderilmiş olan fotoğraf ve belgeleri  yayınlamaya devam edeceğiz. Şimdilik sizlere verebileceğimiz ipuçlarından sadece küçük bir bölümü bunlar.
Ancak basın ve özel hayat kanunu sebebi ile bazı belgeleri Ayyıldız Tim’in yönettiği ve kullandığı Twitter.com/FetoLeaks  Hesabından alarak yayınlayacağız