Arte Blue’dan  emlakçılara tokat!

Ankara’nın yükselen trendi ve pek çok kişinin gün geçtikçe daha çok rağbet ettiği Arte Blue Projesi’ni devralan ünlü RD İnşaat sahibi Rahmi Danışman, devraldıkları inşaatın 2023 Ağustos'unda  tamamlanacağını belirterek, Ankara’nın lüks semti Çayyolu'nda devam eden projenin hızlı bir şekilde tamamlanmaya devam ettiğini, 3 Blok’tan 2 buçuk blokun bittiğini  belirtti. 

Daire satışlarını sadece kendi satış ofislerinden yaptıklarını, bazı  emlak ofislerinin satışlar için kendilerine başvurduklarını ama kesinlikle bunu kabul etmeyeceklerini belirten Danışman, ev sahibi olmak isteyen halkımızla birebir ilgilenmek istediklerini ifade ederek bazı emlak ofislerinin çeşitli firmalara satış  danışmanlığı konusunda da baskı yaptıklarını duyduklarını söyledi. 

Ankara'da Arte Blue rüzgarı esiyor. Ankara'da Arte Blue rüzgarı esiyor.

Danışman, "Bizim kararımız, bu güzel projemizle yakından ilgilenen seçkin kitlemizle bir bir konuşarak projemizden daire alacak olan seçkin insan kitlemizin doğrudan bilgilenmesini sağlamak" dedi. 

Pek çok dairenin satışının yapılmaya başlandığını belirten RD İnşaat ekibi, kalan dairelerin de satışını en kısa zamanda bitireceklerini ve ilgilenen herkesin satışlar bitmeden kendileriyle iletişime geçmeleri gerektiğini duyurdu.

RD İnşaat, Ankara’da yine kritik ve lüks bir lokasyonda olan 1500 dairelik bir konut projesine de çok yakında başlayacağını duyurdu. Ayrıca başka lokasyonlarda devam eden projelerine de son sürat devam ettiklerini belirterek bu güzel projeleri seçkin alıcı kitlesiyle en kısa zamanda kavuşturmak için sabırsızlandığını belirtti.