YALOVA Üniversitesi İşletme Fakültesi Öğretim Üyeleri'nden Doç. Dr. Mustafa Kurt ve Doç. Dr. İsmail Aktar, Bebe - Çocuk Konfeksiyonu Sektörü Sanayici ve İşadamları Derneği (BEKSİAD) Üyeleri'ne 'Vizyoner Şirketler' konulu bir sunum yaptı. Doç. Dr. Mustafa Kurt, şirketlerin bugüne değil, yarına odaklanması gerektiğini belirterek, "Vizyonu olan ve başarılı şirketler, bugünün eylemini yaparken, yarının planını yaparlar" dedi.

Almira Otel'de düzenlenen ve BEKSİAD Üyeleri'nin katıldığı organizasyonun açılış konuşmasını yapan BEKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Halil Atalay, 2014 yılında çalışmalarını arttırarak, üyelerine hizmet etmeye devam edeceklerini dile getirdi. BEKSİAD'ın gönüllülük esasına bağlı sektörel bir dernek olarak hizmet verdiklerini söyleyen Atalay, "Son 10 yıldır ülkemizin vizyoner gelişimi şüphesiz bizleri de sektör olarak geliştirdi. Ancak gelinen nokta henüz yolun başıdır. Yeni Türkiye'de aynı paralelde gelişmeyi sürdürebilmek için geçmiş zamanlardan daha fazla birlik ve beraberliğe ve dayanışmaya ihtiyacımız var" diye konuştu.

"VİZYONER ŞİRKETLER, DÜNYA ÜZERİNDE KALICI VE ÖNEMLİ ETKİLER YARATMIŞ KURUMLARDIR"

Büyük ve vizyoner şirketlerin en önemli özelliğinin süreklilik ve değişimi yönetebilmek olduğunu ifade eden Yalova Üniversitesi İşletme Fakültesi Öğretim Üyeleri'nden Doç. Dr. Mustafa Kurt ise şirketlerin bugüne değil, yarına odaklanması gerektiğini belirterek, "Vizyonu olan ve başarılı şirketler, bugünün eylemini yaparken, yarının planını yaparlar. Vizyoner şirketler, takipçileri tarafından hayranlıkla izlenen ve kendilerini çevreleyen dünya üzerinde kalıcı ve önemli etkiler yaratmış öncü kurumlardır" dedi. ST/ (FK), (Fotoğraflı)