TEKNOLOJİ perakende şirketi Vatan Bilgisayar, Türkiye’deki 91’inci mağazasını Uşak’ta açtı. Acılışa özel televizyondan cep telefonuna, bilgisayardan dijital kameraya, notebook’dan küçük ev aletlerine kadar 15 bin üründe uyguladığı yüzde 30 indirim fırsatı Uşaklılar’ın mağazaya akın etmesine neden oldu.
Mağaza açılışında konuşan Vatan Bilgisayar Genel Müdürü Hasan Vatan, “91’nci mağazamızı Uşak’da teknoloji severlerle buluşturmaktan ve yeni mağazamıza gösterilen ilgiden memnunuz. Art arda açtığımız yeni mağazalarımız ile Vatan Bilgisayar, büyümeye devam edecek. Vatan Bilgisayar olarak bugüne kadar teknoloji perakendeciliğinde gerek ürün çeşitliliği, gerek müşteri ilişkileri gerekse cazip indirim kampanyalarıyla her zaman iddialı olduk. Yılsonunu 100 mağaza ve yüzde elli büyüme ile kapatacağız” dedi.
Türkiye’nin 40 ilinde 91 şubesiyle hizmet veren Vatan Bilgisayar Uşak mağaza açılışına özel televizyondan cep telefonuna, bilgisayardan dijital kameraya, notebook’dan küçük ev aletlerine kadar 15 bin üründe uyguladığı yüzde 30 indirim fırsatı ile teknoloji severlerin elektronik eşya ihtiyaçlarını karşılayacak.