TEKNOLOJİ mağazaları zinciri Vatan Bilgisayar, 101'inci mağazasını Bolu'da açtı. Firmanın genel müdürü Hasan Vatan, hedeflerinin yıl sonuna kadar 150 mağazaya ulaşmak olduğunu söyledi.
Vatan Bilgisayar, TEM Otoyolu Bolu Dağı mevkiindeki Highway Alışveriş Merkezi'nde 101'inci mağazasını açtı. Açılışa özel indirimlerin yapıldığı mağazanın önünde vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu. Açılış öncesi personeline seslenen Genel Müdürü Hasan Vatan, yeni mağazada görev yapacak çalışanlara başarılar diledi. Vatan, mağazanın hazır hale getirilmesinde görev alan birimdeki çalışanların hepsini tek tek alkışlayarak tebrik etti. Vatan, açılışa dakikalar kala tüm personelle birlikte halka oluşturup el ele tutuşarak hep birlikte 'Herşey vatan için' sloganı attı. Kapıların açılmasının ardından vatandaşlar indirimli ürünleri almak için mağazaya koştu. Vatandaşlar ürünleri almak için birbirleriyle yarıştı.
Bolu'ya 101'inci mağazalarını açtıklarını belirten Vatan, "2014 yılında içinde de yeni mağazalar açacağız. Bu yıl da büyümeye devam edeceğiz. Önümüzdeki hafta iki mağaza açılışımız daha var ve hedefimiz bu yıl içinde 150 mağazaya ulaşmak. Bu yıl yüzde 80 büyüme hedefliyoruz. 4 bin 350 kişiyle çalışıyoruz ve yıl sonuna kadar 6 bini geçmiş olacağız" dedi.