Oktay ENSARİ/KAYSERİ () TÜRKİYE'NİN  ilk GSM operatörü Turkcell, 20.yaşını doldurdu. Turkcell, bir hafta sürecek etkinliklerle Kayserili müşterileriyle buluştu.

Turkcell'in Kaysri'de düzenlediği itkinlikler kapsamında Kayseri Forum AVM açık otoparkında kurulan çadırda Turkcell Müzesi ziyarete açıldı.

Turkcell Kurumsal İletişim Yöneticisi Didem Üçer; Hilton Oteli'nde gerçekleştirilen medya  bilğilendirmesi etkinliğinde  yaptığı konuşmada, “Bugün bizim gurur günümüz. Turkcell’in 20 yıllık başarı öyküsü, bizler için olduğu kadar tüm Türkiye için gurur vesilesidir" dedi ve ekledi:

"Milyonlarca insanı birbirine bağlayan, teknolojisiyle yeni bir dönemin kapılarını açan Turkcell olarak, müşterilerine daima en iyi, en üstün hizmeti vermek için çalıştık. Kardelenler projemizle maddi yetersizlikleri nedeniyle eğitimine devam edemeyen on binlerce kız çocuğuna destek verdik. Ekonomiye Kadın Gücü projemizle mikro kredi, teknoloji, satış, pazarlama ve eğitim desteği verdiğimiz dar gelirli kadın girişimcilerimizi ekonomiye kattık. Geleceği Yazanlar Projemiz ile Türkiye için yerli mobil yazılım seferberliği ilan ederek öğrencilere, yazılımcılara, sektör profesyonellerine daha fazla eğitim, gelişim ve istihdam fırsatı sunduk. 5 ayda 17 bin gencimiz projeye dahil oldu. Geleceğe Koşanlar ve federasyon işbirliklerimizle bireysel spor dallarında başarısının çıtasının yükselmesine katkıda bulunduk."

Toplantıda Kayseri için yaptıkları çalışmaları da anlatan Didem Üçer, kızların eğitimine destek için yürütülen Kardelenler projesi kapsamında 114 Kardelenin liseden, 20’sinin üniversiteden mezun olduğunu, 56 Kardelen'in halen liseye, 5’inin ise üniversiteye devam ettiğini söyledi.  Turkcell 20. yıl kutlamaları; Bursa, Manisa, Aydın, Antalya, Konya, Mersin ve Kayseri’nin ardından Samsun'de devam edecek. Turkcell müşterileri çeşitli sürprizlerle kutlamalara ortak olacak.