GAYRİMENKUL sektöründe faaliyet gösteren Realty World Türkiye'nin, Antalya'daki franchise ofislerinin brokerları, iş yemeğinde bir araya geldi. Yemeğe Realty World Türkiye CEO'su Coşkun Erginer ve koordinatör Şahap Kıvılcım katıldı.
Realty World'ün Antalya'daki franchise ofislerinden Neva Gayrimenkul tarafından Derviş Restoran'da düzenlenen iş yemeğinde, firmanın Antalya'daki 13 franchise ofisinin brokerları (temsilci) yer aldı. 2013 yılında yapılan çalışmalar ve 2014'ten beklentilerin görüşüldüğü toplantıda konuşan Realty World Türkiye CEO'su Coşkun Erginer, "Biz bir takımız, takım olmaya devam edeceğiz. Biraz daha birbirimize destek olacağız, birbirimizi daha iyi bilgilendireceğiz ki bir yerlere varalım. Sizleri görmek tanımak en önemlisiydi, ama kendi içimizde rekabet yapmamalıyız" dedi.
EKSİĞİMİZİ BİLDİRİN
Franchise ofislerinin birbirine mutlaka destek olması gerektiğini aktaran Coşkun Erginer, "Birbirimizin açığını kapatalım ki takım olalım. Bir yere varmanın yolu buradan geçecektir. Tabi ki herkes bütçesiyle, kendi kazancıyla sorumludur, ama sizler de bizle beraber olabilmek için bir şeyler verdiniz, bir şeyler bekliyorsunuz. O bir şeyleri de bizler yapmaya çalışıyoruz. Daha iyileri mutlaka olabilir ama eksiğimizi bize bildirirseniz sizlere daha fazla katkımız olur" diye konuştu.
DAHA SIK TOPLANACAĞIZ
Realty World Türkiye Koordinatörü Şahap Kıvılcım ise daha önce yapmak istedikleri toplantı için ancak fırsat bulabildiklerini belirtirken, "Bundan sonra daha sık toplantılar yapıp sizleri ziyaret etme niyetindeyiz. İsteklerinizi biliyoruz. Biz de elimizden geleni yapmaya çalışacağız" ifadelerini kullandı. (FOTOĞRAFLI)